Om Decens

Grunnleggerne av Decens ønsket å skape en arena hvor kunder og medarbeidere bygger langvarige relasjoner og jobber sammen for å utnytte potensialet i ny teknologi. Samtidig var visjonen om å etablere trygghet og sikre gode arbeidsforhold for ansatte en viktig forutsetning. På disse enkle, men likevel så essensielle grunnpilarene ble IT-konsulentselskapet Decens gradvis bygget opp.

Da Decens så dagens lys i 2007 lå hovedfokuset på infrastruktur og drift av applikasjoner. Etterhvert som flere flinke fagfolk sluttet seg til teamet har også kompetanseområdene utvidet seg. I dag dekker vi et bredt område innenfor IT og tar både rene driftsoppdrag og konsulentoppdrag.

Decens består av 12 proffe, proaktive og joviale ansatte som alle sitter på teknisk og organisatorisk ekspertise. Med målbevisst kompetansebygging, samt lang og variert erfaring kan vi skilte med svært stødig og pålitelig arbeidskraft. Våre konsulenters evne til å løse oppdrag og ivareta kunderelasjoner er det som utgjør selve fundamentet i tjenestene vi tilbyr.

Ansatte som har det bra, presterer bra. Det er vår filosofi. Derfor er det ingen hemmelighet at Decens legger stor vekt på trygge og forutsigbare rammer for våre medarbeidere. Med ekstra fokus på samhold og trivsel har vi bygget sterke relasjoner på tvers av eiere og medarbeidere, hvor samtlige interesser vektlegges likt. Decens, som er heleide av ansatte skal være et bra sted for alle som jobber hos oss.

Gjennom årene har også kunder vist sin tillit til Decens og verdsatt våre tilnærminger og arbeidsmetoder. Det har resultert i langsiktige rammeavtaler med flere store, både norske og internasjonale bedrifter i ulike bransjer. Tilbakemeldinger viser verdien av å planlegge med langsiktighet, forutsigbarhet og kvalitet i alle ledd. Det tenker vi å fortsette med.

Kreditering og kompetanse

Decens er Microsoft Gold sertifisert partner og VMWare sertifisert partner. Våre medarbeidere har en rekke personlige sertifiseringer innen sine fagfelt.

decens_karriere_front-min

Vil du bli en del av oss?

I så fall slår vi gjerne av en prat. Decens er alltid på jakt etter flinke og selvstendige medarbeidere som kan styrke vårt team.