Karriere

Har du IT-faktoren?

Teknologien utvikler seg med enorm fart og behovet for kompetanse øker i nesten samme frekvens. Derfor er Decens alltid på jakt etter flinke og selvstendige medarbeidere som kan styrke vårt team. Hvis innovativ teknologi tenner noe i deg og du brenner inne med faglig engasjement og kompetanse, da slår vi veldig gjerne av en prat med deg.

Hva kan vi tilby?
Decens setter stor tillit til sine kollegaer. Som ansatt i en liten bedrift hvor eiere og medarbeidere jobber side om side, har du mulighet for å være med å sette ditt eget preg på selskapet. Vi sørger for frihet til å styre egen arbeidshverdag og legger til rette for at du skal kunne utvikle deg i takt med teknologien, sammen med likesinnede.

Selvsagt kan vi også by på det helt grunnleggende, som konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Men viktigst av alt vil vi inkludere deg i et spennende og utfordrende arbeidsmiljø hvor faglig kunnskap og sosialt felleskap veier tungt. Hos oss er takhøyden stor, både på og utenfor arbeidsplassen, og vi har godt om plass til flere.

Har du IT-faktoren og lyst til å bli en del av teamet vårt?

Send en e-post med CV til hei@decens.no eller
ring oss på +47 918 05 158